Vi är väl rustade för både små och stora entreprenader.

Vi på Måleriexpress AB kan efter 25 års verksamhet erbjuda Er ett brett register av kunskaper för just det Ni behöver. Vi kan erbjuda Er kunskap i alla typer av målningsuppdrag förekommande i branschen, som t.ex kontor, villor, trapphus, hotell, restauranger, lgh, fönster mm. Inga entreprenader är för små eller för stora.

Vi sitter centralt placerade i Stockholm på Norrtullsgatan 65 men vi gör uppdrag i hela länet.

Vi kan erbjuda Er alla uppdragsformer genom offert eller löpande räkning. Det finns också möjlighet till Expresservice med någon av våra servicebilar.

Vår affärsidé bygger på att med Er beställare/kunder producera och utföra Era önskemål till konkurrenskraftiga priser och med rätt kvalité och miljöval. För oss är det viktigt att kunna utföra våra uppdrag med professionalitet och att arbete för att anställda och våra beställare ska känna trygghet i vårt arbete.

Dekorationsmålning

Efter år av uppdrag åt brf, privatpersoner och byggare samt arkitekter så kan vi nog säga att vi kan utföra Era idéer och förslag. Vi marmorerar, ådrar samt laserar i flera tekniker efter Era önskemål.

Färgsättning

Vi har stor erfarenhet av färgsättning i alla miljöer som till exempelt trapphus, kontorslokaler, skolor och restauranger samt hemma hos privatpersoner m fl.

Diplomerad färgsättare finns självklart att tillgå.